Fiyatlar

antalyadireksiyondersi.com

Antalya Direksiyon Dersi Fiyatları

En iyi Antalya Direksiyon Özel Ders Öğretmeni listesini görmek ister misin? Müşteri oylarıyla seçilen üyelerimizden 4 fiyat teklifi alıp, arşılaştırabilirsin. 1 Ders 45 dakikadır Kampanya: 10 ders direksiyon eğitimi alan öğrencimize, 1 ders direksiyon eğitimi ücretsiz. Kampanyamız kısa bir zaman sürecektir. Antalya Direksiyon dersi diğer eğitimler gibi değil bire bir akan trafikte uzman hoca tarafından güvenli özel Bu şartlar altında uygun fiyata ders veren eğitimcilerde var. dresten alınıyor adrese bırakılıyorsunuz..Biz geldikten yani siz koltuğa oturduktan sonra sureniz başlıyor ve 60 dakika üzerinden dolu dolu 120 dakika eğitim alıyorsunuz.öncelikle sizin kullanacağınız güzergahlar sizinde talebiniz doğtultusunda olmak kaydıyla eğitimlerimiz sizin önbilginiz orantısıyle sürec size ait olarak belirleniyor ve uygulamalar kişiye özel oluyor..
NOT:Ücretlerimizde toleransımız vardır .Malum Antalya trafiği gün geçtikce yoğunlaştığından dolayı ücretlerimizde bu tür güzargahlara ve kişilere özel uygulama yapmak durumunda kaldık.
Şayet sizde bize yardımcı olur bulunduğunuz mevki itibarı ile randevularımızda birbirimize ulaşımda kolaylık sağlarsanız ücretlerimizde indirim yapabiliriz.
antalya direksiyon dersi fiyatları, antalya, direksiyon, dersi, fiyatları
Antalya Varsak Kepez Masadağı Kütükçü Altınova Teomanpaşa Çallı Dokuma
Konyaaltı Lara Kundu Aksu Mevlana Burhanettin Onat Işıklar Dedeman
Narenciye Arapsuyu Liman Döşemealtı Düzlerçamı Şirinyalı Barınaklar
Örnekköy Fener Dedeman Işıklar
Web : http://www.antalyadireksiyondersi.com